Samen met Westland Sportcentrum Sterk in BEWEGING

Sportmassage


Lisa Bastiaansen
Sportzorgmasseur (NGS geregistreerd)
Massagepraktijk Westland aan Zee
Praktijkruimte in Westland Sportcentrum

Bel of app gerust voor een afspraak, informatie of voor overleg: 06-183 85 359

Lisa Bastiaansen

Na mijn opleiding als Sportmasseur heb ik verdieping gezocht in de opleiding tot SportZorgMasseur. Hiermee ben ik op een hoger niveau opgeleid op het gebied van de bewegingsketen en hoe deze te optimaliseren. Mijn doel is om klachten niet meer terug te laten komen. Ik werk hiervoor nauw samen met deskundigen zoals collega's van Westland Sportcentrum. Belangrijk is om de oorzaak te herleiden, je de juiste behandeling en goede oefeningen te geven.

Omdat ik vrij gepassioneerd ben in mijn vak zal ik in elke behandeling zoeken naar oorzaken van de last. Een en ander zorgt er wel eens voor dat ik meer probleemgebieden tegenkom dan waarvoor je kwam. En ook die wil dan graag aanpakken. Maar, alles in overleg natuurlijk. Je komt immers ook voor je ontspanning.

Medical Tape

Bij mij kan je ook terecht voor de gekleurde Medical Tape. Deze rekbare tape kan een spier ontlasten, ondersteunen of juist stimuleren. Ik pas deze vaak toe, met zeer goede resultaten. Medical Tape helpt ook zeer goed tegen hooikoortsklachten.

Contactformulier


Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bericht *

De velden met * zijn verplicht.